Zara tarot – kontakt, broj telefona, tarot majstori

Zara tarot - kontakt, broj telefona, tarot majstori

Zara tarot – što je tarot

Svakoga od nas zanima što nas sve očekujemo u budućnosti te bismo voljeli saznati odgovore na sva naša pitanja i što nam je raditi. U tome vam može jako puno pomoći zara tarot koji je jedno od najpopularnijih metoda za proricanje sudbine te se prakticira već dugi, dugi niz godina. Zara tarot je jedno od najboljih načina kako da saznate odgovor na svako vaše pitanje te da dobijete poneki dobar savjet za dalje. Sreća je što danas imamo ovu svu modernu tehnologiju jer možete sada na internetu pronaći razne web stranice koje vam nude uslugu profesionalnog čitanja tarot karata. Ondje možete pronaći razne tarot majstore koji imaju puno znanja, vještina te višegodišnjeg iskustva te se možete pouzdati u njih da će vam dati odgovor koji vi tražite te vam otkriti sve što vas je ikada zanimalo, bez obzir da li je to nešto vezano uz prošlost ili budućnost i ds či sr tiče vašeg posla, obitelji ili zdravlja.

Zara tarot – značenje tarot karti

Zara tarot je špil igraćih karata koje se koriste kod gatanja odnosno proricanja sudbine kod ljudi. Ovo je najžešće korištena devijacijska metoda te se koristi u mnogim zemljama Europe, pa tako i kod nas. Špil zara tarot karata se sastoji od tri seta, a to su dvorske karte te mala i velika arkana. Od ta tri špila, jedino se velika arkana koristi za potrebe proricanja budućnosti dok se ostale dvije uglavnom koriste kao igraće karte. Velika arkana je set od 22 karte, te ona zapravo prikazuje život Lude od rođenja do smrti kako prolazi kroz različite periode života. Karte su označene sa rimskim brojevima koji se kreću u rasponu od 0 fo 21. Svaka karta ima i pozitivno jednako kao i negativno značenje, te se značenje procjenjuje na temelju toga kako su karte raspoređene. Karte se mogu na razno razne načine otvoriti, i one variraju od zemlje do zemlje. Najčešće se otvara u obliku keltskog križa ili u tri reda.

Zara tarot – stručno tarot čitanje

Sada na internetu možete pronaći razne web stranice gdje vam nude uslugu čitanja zara tarot karata od strane profesionalnih tarot majstora koji imaju ceć dugogodišnje iskustvo u ovom polju. Čitanje zara tarot karata se odvija preko telefonskog poziva, te na taj način imate punu diskreciju i nitko ne bude čuo vaš razgovor osim vas i tarot majstora. Možete ih pitati sve što vad je ikada zanimali te možete imati puno povjerenje u njih. Ne budu vad za ništa osuđivali već naprotiv imaju puno razumijevanja te će cam pomoći kod rješavanja bilo kakvog problema koji vi imate. Možete ih nazvati kds god to vama paše jer su oni dostupni tokom cijelog dana i noći tokom cijelog tjedna. Možete postaviti pitanje na temelju bilo čega, bilo da je vezano uz vaš posao, brak, obitelj ili zdravlje. Također možete saznati sve što vas očekuje u sadašnjosti i budućnosti, te ujedno možete pitati vezano uz prošlost!

         
Ocjena: 4.6 / 5 (363 ocjena)