Tarot karte – otvaranje i tumačenje uživo

Tarot karte - otvaranje i tumačenje uživo

Što su tarot karte

Priznali li to mi ili ne, svakoga od nas zanima što će se dogoditi u našoj neposrednoj budućnosti i htjeli bismo dobiti odgovore na neka od naša veoma goruća pitanja. Sada to i možete ostvariti uz profesionalnog tarot majstora koji vam nude uslugu čitanje tarot karte. Tarot karte je naziv za špil dugačkih igraćih karata koje se koriste za potrebe proricanja sudbine i otkrivanja istine te davanja odgovora na svako vaše pitanje. Tarot majstore može pitati bilo koje pitanje iz svih mogućih životnih polja, bilo da se radilo o ljubavi, obitelji, poslu, karijeri, školovanju ili zdravlje. Također, možete saznati što vas sve očekuje u sadašnjosti ili budućnosti, te ujedno možete otkriti neke stvari koje su se dogodile u prošlosti. Tarot majstori su uvijek tu za vas dostupni te vam mogu pomoći da se napokon riješite svih briga s uma i tereta s vaših leđa te da steknete svoj unutarnji mir.

Koje je značenje tarot karte

Špil tarot karte sadrži sveukupno sedamdeset i osam različitih karata, te se on dodatno dijeli na sveukupno tri različite kategorije, a to su vam velika arkana, mala arkana kao i dvorske karte. Za samo gatanje se jedino i koristi velika arkana, a dvorske karte i mala arkana se koriste kao i igraće karte. Velika arkana se sastoji od dvadeset i dvije karte, te svaka karta je nacrtana s nekim likom, pojmom ili objektom kao što su primjerice Luda, Snaga ili Mjesec, te svaka karta je označena sa rimskim brojem. Ovdje redoslijed brojeva ide od 0 do 21, gdje je prva karta Luda koja nosi i broj 0 i broj 22, jer on predstavlja životni ciklus te je on početak i kraj života. Zadnja karta je pak Svijet koja ima na sebi broj 21. Tarot karte nose više značenja, podjednako i pozitivno i negativno značenje, te se značenje mijenja samo po sebi jer ovisi o tome koje karte su pored nje.

Profesionalno čitanje tarot karte

Profesionalno čitanje tarot karte vam nude razni tarot majstori koje ih možete pronaći preko mnogih web stranica na internetu. Oni će vam omogućiti da napokon dobijete sve potrebne odgovore na sva vaša pitanja bez obzira o čemu se točno radilo. Bilo da vas zanima da čli budete dobili svoj posao iz snova, da li se budete do kraja godine vjenčali, ili da li budete u skorije vrijeme zatrudnjeli, tarot majstori vam mogu dati odgovor na svako vaše pitanje. Ne morate se bojati da bude vas osuđivao zbog nečega ili da vam bude subjektivan odgovor. Ovi tarot majstori su puni razumijevanja te će vas u potpunosti saslušati i dati vam precizan i točan odgovor na svako vaše pitanje. Čitanje tarot karte se odvije preko poziva u potpunoj diskreciji, te ih možete nazvati u bilo koje doba dana kada vama to paše, jer su vam oni dostupni svakoga dana od 0 do 24 sata!

         
Ocjena: 4.6 / 5 (433 ocjena)