Tarot horoskop

Tarot horoskop

Tarot horoskop – što je tarot i kako se koriste tarot karte

Tarot horoskop je pojam koji se koristi za set izduženih igraćih karata koje se u većini zemlji Europe koriste za proricanje sudbine te otkrivanje odgovara na sva moguća pitanja. Špil tarot karti sadrži 78 karti, te je ovaj špil podijeljene u tri manja seta, a to su karte velike i male arkane te dvorske karte. Mala arkana i dvorske karte se koriste uglavnom kao igraće karte, dok se velika arkana koristi za gatanje. Velika arkana ima 22 karte, te su označene sa rimskim brojevima od 0 do 21. Svaka karta ima nešto nacrtano na sebi, bilo da je to neka osoba poput cara, objekta kao što je to sunce, ili neki pojam poput snage. Svaka karta u velikoj arkani ima više značenja, podjednako i pozitivnih i negativnih značenja. Tarot horoskop vam omogućuje da dobijete odgovore na sva vaša pitanja iz svih polja života, poput polja posla, ljubavi, obitelji i zdravlja.

Tarot horoskop – koji su sve horoskopski znakovi i koje su karakteristike

Tarot horoskop sadrži sveukupno 12 znakova koji su podijeljeni u 4 elementa, a to su vatra, zemlja, zrak i voda. U prvoj skupini elementa imamo ovna, lava i strijelca. U sljedećoj kategoriji zemlje imamo znakove bika, djevice i jarca. U trećoj kategoriji zraka imamo znakove blizanci, vage i vodenjaci. Dok u zadnjoj kategoriji vode imamo raka, škorpiona i ribe. U tarot horoskop svaki znak ima i dobre i loše karakteristike. Primjerice, ovnovi su energični no mogu biti tvrdoglavi. Bikovi su društveni, ali i lijeni. Blizanci su komunikativni, no mogu biti licemjerni. Rakovi su druželjubivi, ali i osjetljivi. Lavovi su ekstroverti, ali i egoistični. Djevice su uredne, no mogu biti zajedljive. Vage su elegantne, ali i dramatične. Škorpioni su strastveni jednako koliko i nagle. Strijelci su marljivi no i direktni. Jarci su radišni, ali mogu biti hladni. Vodenjaci su kreativni no mogu biti preiskreni. I ribe su romantične, ali mogu biti preemotivni.

Tarot horoskop – proinađite stručne tarot majstore online

Ukoliko vas zanima tarot horoskop te biste htjeli saznati odgovore na neka od vaših pitanja i što sve možete očekivati u svojoj bliskoj budućnosti, tada je za vas idealno da kontaktirate jedno od mnogih profesionalnih tarot stručnjaka. Tarot stručnjaci vam mogu pomoći da pronađete neki svoj unutarnji mir i da saznate sve što ste ikada htjeli znati, bez obzira da li je to nešto vezano uz osobe ili događaj iz vaše prošlosti ili sadašnjosti, ili vas zanima što će sse dogoditi u neposrednoj budućnosti. Oni vam mogu dati sve odgovore koji vam trebaju te vam ujedno dati neki prijedlog ili rješenje za neku situaciju u kojoj se trenutno nalazite. Tarot majstori su veoma stručni i dobro znaju tarot horoskop te će vam rado pomoći kada god vam se pojavi potreba za razgovorom ili pomoći. Oni rade svaki dan 0 do 24 sata te su uvijek tu dostupni za vas kada vam treba pomoć.

         
Ocjena: 4.7 / 5 (395 ocjena)