Tarot čitanje – uživo od 0-24 sata

Tarot čitanje - uživo od 0-24 sata

Tarot čitanje – što je tarot

Tarot je naziv za špil igraćih karata koje se koriste za proricanje sudbine i davanja odgovara na sva pitanja koje ispitanika zanima. Već dugi niz godina se koriste ove karte za tarot čitanje te su jedno od najpopularnijih devijacijskih metoda. Svatko od nas želi znati što nas sve očekuje u bliskoj budućnosti te bismo voljeli znati ishod nekih stvari kao i što da učinimo u nekim situacijama. Za to su vam tarot majstori odličan izbor jer vam mogu pomoći da saznate sve što vas je ikada zanimalo, bez obzira da li je to nešto vezano uz prošlost, sadašnjost ili budućnost. Sada je tarot čitanje je dostupno i preko interneta, gdje možete pronaći razne web stranice koje vam nude uslugu tarot čitanja, te možete ondje pronaći popis stručnih tarot majstora koji će vam otkriti sve što želite. Sve se odvija u diskreciji te ih možete nazvati bilo kada, te će vam oni rado pomoći.

Tarot čitanje – kako se čitaju tarot karte

Tarot čitanje karata je nešto što se prakticira u mnogobrojnim europskim državama kako bi se predvidjela budućnost i dobili odgovori na sva svoja pitanja koja vi imate. Špil tarot karti sadrži sveukupno 78 karti, te se one dijele na tri različite skupine, a to su vam mala arkana, velika arkana kao i dvorske karte. Za samo gatanje i proricanje budućnosti se koristi velika arkana, dok se mala arkana i dvorske karte uglavnom koriste kao igraće karte. Velika arkana sadrži 22 karte, te je svaka karta ima na sebi nacrtan lik, objekt ili neki pojam te je označen sa rimskim brojem. Prva karta ima na sebi nacrtanu Ludu koja je označena i sa brojem 0 kao i sa brojem 22, jer on prikazuje i označava rođenje i smrt čovjeka. Dok je zadnja karta Svijet i ima broj 22. Svaka karta je višeznačna, te nose jednako i pozitivno i negativno mišljenje. Tarot čitanje se odvija na način da se karte poslože u neki oblik, bilo u keltski križ ili slično, te se uvijek na vrh stavlja karta osobe kojoj se i čitaju karte.

Tarot čitanje – profesionalni tarot majstori

Na internetu možete pronaći razne web stranice koje vam nude popis raznih tarot majstora koji rade tarot čitanje karata, te vam mogu dati odgovore na sva vaša pitanja, te vam omogućiti da napokon saznate što vas sve očekuje u budućnosti i što da učinite u nekim situacijama. Tarot čitanje se odvija preko telefonskog poziva, što je odlično za mnoge jer ne morate odlaziti nigdje i možete ih nazvati kada to vama paše iz udobnosti vašega doma. Tarot majstori su vam dostupni svaki dan od 0 do 24 sata te vam mogu pomoći u svim područjima života kao što su posao, zdravlje, ljubav, obitelj i slično. Ne morate se ovdje da će vas netko osuđivati, jer tarot majstori su jako objektivni i puni su razumijevanja, te će vrlo rado pomoći u čemu god vam je potrebna pomoć. Stoga, nazovite ih i dopustite im da vam pomognu i daju vam odgovor na sva vaša goruća pitanja!

         
Ocjena: 4.8 / 5 (406 ocjena)