Tarot 144 – kontakt, broj telefona, tarot majstori

Tarot 144 - kontakt, broj telefona, tarot majstori

Tarot 144 – što je tarot

Svakoga od nas zanima što ćr nam se dalje događati u životu te što možemo sve očekivati, a ujedno bismo nekada htjeli znati prije odgovore na neka pitanja. Sreća, pa postoji tarot 144 koji vam može pomoći da saznate sve šzo vas je ikada zanimalo, i to uz pomoć tarot majstora koji vam može pomoći na način sa vam otvore tarot 144 karte za vas. Sada svako vaše pitanje koje imate može dobiti i svoj odgovor! Ne morate se bojati tarot majstora, jer oni su tu za vas da vam pomognu da saznate sve što ste ikada htjeli te da napokon razriješite sve probleme koje imate. Već nakon jednog poziva ćete moći saznati sve što vas je ikada zanimalo te napokon ćete moći se riješiti svih briga s uma i tereta s leđa. U nastavku ćemo vam reći malo više o tome što jr tarot te kako se otvaraju karte.

Tarot 144 – korištenje tarot karti

Špil tarot 144 karti je špil dugih, igraćih karti koje se već dugi niz stoljeća koristi za proricanje sudbine i dobivanje odgovora u većini zemalja Europe, pa tako i kod nas. To je jedno od najpopularnijih metoda za proricanje budućnosti te je i dan danas veoma aktualna. Tarot 144 set se sastoji od 78 karti, od kojih 22 karte čine set velike arkana. Uz veliku arkana, postoje još dva seta koje čine tarot, a to su mala arkana i dvorske karte, ali se one koriste samo kao igraće karte. Velika arkana je ta koja se koristi za gatanje, te ona sadrži 22 karte gdje je svaka iscrtana s likom, pojmom ili objektom te nosi rimski broj. Svaka karta u setu ima svoje značenje, i ono pozitivno i negativno, te se samo značenje mijenja na temelju toga koje karte dolaze prije i poslije te karte. Karte se otvaraju na više načina, te svaka zemlja ima svoj poseban način otvaranja.

Tarot 144 – čitanje tarot karti

Ako vas zanima što ds učinite u nekoj situaciji ili želite jednostavno znati što vas sve očekuje u vašoj bliskoj budućnosti, tada je za vas čitanje tarot 144 karti od strane profesionalnih tarot majstori idealna opcija! Zahvaljujući modernoj tehnologiji i razvoju interneta, danas možete veoma lako i bez puno problema pronaći razne web stranice gdje vam je dostupna usluga čitanja tarot 144 karata po više nego prihvatljivim cijenama! Ne morate se više pitati što da učinite u nekoj situaciji ili slično, jer sada vam tarot majstor može pomoći da dođete do svih svojih odgovora te da saznate što vad sve dalje očekuje u životu. Već kroz jedan poziv možete saznati sve što vas je ikada zanimalo. Tarot majstori su vam dostupni u svako doba dana, te kada god vama to odgovara može ih kontaktirati kada vam je to najpotrebnije. Nemojte ustručavati, već ih nazovite i saznajte sve što vas je ikada zanimalo.

         
Ocjena: 4.7 / 5 (407 ocjena)