Što su anđeoske karte

Što su anđeoske karte

Što su anđeoske karte i što je to anđeoski tarot?

Znamo kako svijet tarota donosi stotine različitih vrsta tarot karata. Anđeoski tarot danas zauzima mjesto među najpopularnijim oblicima tarota. Što su zapravo anđeoske karte? Riječ je o drugačijem i jednostavnijem obliku tarota. Navedene karte su specifične po svojim ilustracijama koje predstavljaju anđele ili duhovna bića. Svaka karta na sebi sadrži inspiracijske riječi te faze koje su pozitivne prirode. U svijetu tarota se vjeruje kako su navedene karte bile inspirirane sa zaštitnim anđelima. Anđeoske karte se mogu sastojati od minimalno 36 ili maksimalno 100 karata u špilu.

One predstavljaju pozitivne poruke koje donose mir. Po čemu je navedeni tarot poseban? Riječ je o najjednostavnijem tarotu. Navedene karte možemo opisati kao nešto jednostavniji oblik tarota koji je spreman za korištenje odmah po otvaranju kutije. Da li osoba može tražiti čitanje navedenog tarota? Odgovor je naravno. Ako vas zanima poruka vašeg anđela zaštitnika, tada se s punim povjerenjem možete obratiti stručnom timu na tarot vizija koji će vam rado objasniti značenje anđeoske poruke koja je upućena vama.

Što sadrže anđeoske karte?

Anđeoske karte su obogaćene pozitivnim riječima čija je zadaća potaknuti pozitivno razmišljanje i inspiraciju u pojedinoj osobi. Poruke su usmjerene prema osobi koja traži čitanje, kao i prema tarot majstoru. Kako definirati anđeoske karte? Riječ je o najjednostavnijem obliku tarota koji šalje pozitivne poruke. Često se preporučuju kao karte za početnike, što pridonosi njihovoj općoj popularnosti. Gdje kupiti navedene karte? Anđeoski špil karata možemo kupiti u bilo kojoj specijaliziranoj trgovini koja se bavi tematikom ezoterije, ili u određenim knjižarama, online.

Prilikom kupnje navedenog špila, u pakiranju često dolaze upute koje objašnjavaju njihovo čitanje i korištenje. I dok je anđeoski tarot pojednostavljena verzija tarota, važno je za napomenuti da se njihovo čitanje također vrši na temelju intuicije. Kako se povezati s ovim kartama? Povezivanje traži rad. Tarot majstori se često vežu za svoje karte uz pomoć miješanja i donošenja samostalnih zaključaka vezano za pojedini lik na kartama. Donošenje zaključaka i promatranje karata može pojačati našu intuiciju, što je ključno ukoliko želimo jednog dana postati vrsni tarot majstor.

Kako se koriste anđeoske karte?

Anđeoske karte se čitaju na ponešto drugačiji način od običnog tarota. Mnogi tarot majstori će uz navedene karte koristiti i razne kristale koji će pomoći u povećavanju energije, ili u boljem tumačenju. Isto tako, mogu se koristiti i bijele svijeće koje služe kao dodatna pomoć u ostvarivanju kontakta s određenim anđelima. Kako kristali pomažu u čitanu anđeoskih karata? Ametist se često opisuje kao kristal za proricanje i ostvarivanje, što znači da će njegova prisutnost nad kartama donijeti bolji odgovor koji je povezan za određeno pitanje.

Ukoliko osoba traži odgovore vezane za ljubav, tada se može koristiti rozi kvarc. Svaki kristal ima svoje značenje, i veoma je poželjno kombinirati karte i kristale ako želimo dobiti što precizniji odgovor. Metode za otvaranje karata su razne. Anđeoske karte se mogu otvarati standardnom metodom miješanja i postavljanja u lepezu. Mogu se također otvarati samo uz dvije, tri ili četiri karte. Prilikom otvaranja karata, bitno je gledati poruku afirmacije, kao i koristiti vlastitu intuiciju. Anđeoski tarot je svakako najjednostavniji oblik tarota, no bitno je ne zaboraviti na njihovu moć.

         
Ocjena: 4.5 / 5 (303 ocjena)