Star tarot – kontakt, broj telefona, tarot majstori

Star tarot - kontakt, broj telefona, tarot majstori

Star tarot – što je tarot

Star tarot je pojam koji e koristi za špil izduženih igraćih karata koje se upotrebljavaju ta proricanje sudbine kod čovjeka te ujedno za davanje odgovora na sva moguća pitanja. Već se dugi niz stoljeća koriste star tarot karte za gatanje i otkrivanje istine, te i dan danas su one jedno od najpopularnijih načina za proricanje budućnosti. Sada možete lako stupiti u kontakt s tarot majstorom zahvaljujući internetu gdje možete pronaći razne web stranice koje vam nude upravo ovaj tip usluge! U svega par klikova možete doći do kontakt broja od tarot majstora te saznati sve što vas je ikada zanimalo. Bilo da imate neko pitanje vezano uz vašu vezu ili posao, ili biste htjeli saznati što vas sve očekuje u nadolazećim godinama, tarot majstor vam može na sve to dati odgovor. U nastavku ćemo vam reći malo više o tarotu i kako se otvarajući karte te kako možete stupiti u kontakt s tarot majstorom.

Star tarot – značenje tarot karti

Star tarot karte su vam igraće karte koje se već tradicionalno dugi niz godina koristi za proricanje sudbine kod mnogobrojnih europskih naroda. Špil tarot karti se sastoji od 78 karti te se one dijele na tri zasebna seta, a to su mala arkana, velika arkana te dvorske karte. Od ova tri seta, jedino se velika arkana upotrebljava za gatanje, dok ostale dvije kao igraće karte. Velika arkana ima samo 22 karte, te je svaka karta označena sa rimskim brojem, a redni brojevi idu od 0 do 21, umjesto od 1 do 22. Razlog k tome je što prva karta Luda nosi broj i 0 i 22 jer on predstavlja rođenje i smrt čovjeka, što se ujedno prikazuje kroz cijeli špil. Star tarot karte se čitaju na način da se povezuju značenja karata po redu kako su posložene, a mogu se na razne načine posložiti te svaki narod ima svoj način. Svaka karta ima više značenja, jednako i negativna i pozitivna, te se ona mijenjaju ovisno o tome koje su karte sa strane.

Star tarot – čitanje tarot karti

Više se ne morate pitati što vas očekuje u budućnosti i kako će neke stvari završiti, jer sada možete saznati sve to i prije uz pomoć star tarot majstora! Sada svako vaše pitanje može napokon dobiti svoj odgovor te ćete moći napokon biti na miru znajući da će sve biti u redu na kraju. Star tarot majstori su veoma stručni u svom poslu te imaju puno znanja i iskustva i mogu vam u svemu pomoći. Rade vam cijeli dan i cijelu noć, te ih možete nazvati kada to vama odgovara. Cijeli razgovor se odvija između vas i tarot majstora, te nitko drugi ne bude čuo vaš razgovor, te stoga možete računati na punu anonimnost. Tarot majstori vam mogu dati odgovor na svako vaše pitanje iz svih područja života, bilo da se to radilo o poslu, zdravlju, obitelji, vezi i sličnom. Ujedno, mogu vam otkriti neke stvari iz prošlosti kao i stvari koje možete očekivati u budućnosti.

         
Ocjena: 4.6 / 5 (435 ocjena)