Otvaranje tarota sa 3 karte

Otvaranje tarota sa 3 karte

Otvaranje tarota sa 3 karte, tarot s tri karte

Neovisno o tome da li ste početnik u čitanu tarota ili se iskusni kartoman koji samo želi proći svoje vještine, slijed od tri karata je odličan način za uvježbavanje. Otvaranje tarota sa 3 karte omogućuje najjednostavnije čitanje u samo tri koraka. Navedena metoda čitanja se najčešće koristi kada se traže brzinski odgovori na određena pitanja. Otvaranje tarota sa 3 karte donosi uvid u prošlost, budućnost te sadašnjost. Navedeni način čitanja može određenoj osobi pružiti odgovore koji su povezani sa prošlošću, budućnošću ili sadašnjošću, one također nude uvid u to zašto su se određene stvari morale odviti ili zašto će se određene stvari odviti.

Prva karta donosi pogled u prošlost – Navedena pozicija će dati uvid u pozadinu prošlih događaja koji direktno utječu na sadašnjost i moguću budućnost. Druga karta donosi pogled u sadašnjost – Navedena pozicija opisivat će trenutni status određene situacije, prezentirat će događaje koji mogu utjecati na budućnost. Treća karta donosi pogled budućnost – Navedena pozicija daje uvid u konačni ishod određene situacije, kao i uvid u to tko je zaslužan za to. Ukoliko želite iskusiti ovu metodu čitanja tarota, s punim povjerenjem se možete obratiti stručnjacima na astrofon21.

Otvaranje tarota sa 3 karte, tumačenje tarota s tri karte

Kao što samo ime govori, otvaranje tarota sa 3 karte je fokusirano na tri karte koje predstavljaju prošlost, sadašnjost te budućnost. Kako bi znali što prezentira neka karta, moramo biti upoznati s čitanjem tarota. Prva karta donosi prošlost, ona će osobi donijeti odgovore vezane za prošle situacije i moguće traume. Važno je naglasiti da se pod prošlosti ne misli daleka prošlost, već sve ono što spada u prošlo i svršeno vrijeme. Prošlost je vezana za nas, ali i za osobe koje su sudjelovale u njoj.

Druga karta donosi sadašnjost, ona će osobi donijeti odgovore na pitanje vezane za trenutne događaje. Zašto ne mogu dalje, koja je moja svrha, što me muči. Često se otkriva kako je prošlost povezana s sadašnjošću pa čak i budućnošću. Treća karta donosi budućnost, ona će osobi donijeti odgovore vezane za krajnje ciljeve i postignuća. Može nam pokazati realni ishod situacije ukoliko se primimo mijenjanja situacije u sadašnjosti. Otvaranje tarota sa 3 karte nam donosi spoj jednostavnih, ali brzih odgovora koji nam mogu pomoći shvatiti same sebe.

Otvaranje tarota sa 3 karte, pomoć tarota

Otvaranje tarota sa 3 karte je jednostavan i brz način kako dobiti određene odgovore vezane za određena vremenska razdoblja u životu. Osim navedene metode, tarot nudi mogućnost otvaranja 5,7,10,21 karte – što donosi puno složenije značenje. Što je bitno pri otvaranju tarot karata? Neovisno o tome da li je otvaranje tarota sa 3 karte ili sa više karata, tarot majstor od osobe traži otvoreni um i emociju. Što ovo znači? Otvoreni um omogućuje bolji protok energije, dok emocije omogućuju želju za odgovorom. Karte koje tarot majstor otvara su ogledalo osobe koja postavlja pitanje.

Svaka otvorena karta je izravno vezana za energiju osobe i tako donosi odgovor. Pri čitanju tarota bitna je iskrenost i otvorenost, jer u suprotnom dobivate lažne odgovore. Kako nam tarot može pomoći? Neovisno da li se radi o prošlosti, budućnosti ili sadašnjosti – tarot nam pruža bolje razumijevanje nas samih, na jedan način nas uči da slušamo svoje unutarnje ja koje je nepogrešivo. Tarot nudi odgovore, no na osobi je da te odgovore primjeni u svom svakodnevnom životu kako bi se on promijenio.

         
Ocjena: 4.6 / 5 (490 ocjena)