Kako saznati sretan broj

Kako saznati sretan broj

Kako saznati sretan broj pomoću numerologije

Numerologija će vam šapnuti tajnu kako saznati sretan broj koji pripada samo vama. Numerologija je znanost o brojevima. Numerologija proučava skriveno značenje brojeva i kako oni utječu na osobnost ljudi. Numerologija identificira razne brojeve na temelju unosa. Neki od ovih brojeva su Broj životnog puta, Bio Ritam, Broj duše, Sudbinski broj, Unutarnji broj snova, Sretan broj itd. Svi ovi brojevi, na ovaj ili onaj način, utječu na ponašanje osoba. Pronađite svoj sretan broj pomoću numerološkog kalkulatora sretnih brojeva kojeg ćete lako pronaći na web mjestima. Broj koji vam donosi sreću i prosperitet postaje vaš sretan broj. Dakle, kako saznati sretan broj? Sretan broj u numerologiji izračunava se na temelju vašeg datuma rođenja i numerološkog broja vašeg imena. Odredite svoj sretni broj pomoću ovog kalkulatora sretnih brojeva. Unesite svoje ime i datum rođenja ispod i kliknite ‘Prikaži moje brojeve’. Stranica s rezultatima prikazat će sve vaše sretne brojeve temeljene na numerologiji. Ako saznate koji je vaš sretan broj, zaboravite na brze pozajmice, posuđivanje novaca i zaduživanje jer upravo će vam on u životu stalno donositi novac.

Kako saznati sretan broj životnog puta

Znajte značaj broja. Broj vašeg životnog puta smatra se najznačajnijim od vaših osnovnih brojeva. Nudi potencijal vašeg života, put kojim ćete ići kroz život i teme koje će ga oblikovati. Ovaj broj otkriva koje ćete lekcije naučiti, izazove s kojima ćete se suočiti i mogućnosti koje ćete dobiti u obliku širokog okvira. Konačno je vaš izbor odstupiti od lekcije ovog broja, ali unutar numerologije vjeruje se da je slijeđenje puta vašeg broja životnog puta najopunjeniji izbor.
Sve pozitivne osobine povezane s ovim brojem očitovat će se kao jedinstvene vještine i sposobnosti koje vam pomažu u svim aspektima života. Negativne osobine povezane sa svakim brojem pokazuju vam osobni deficit. Ili točnije, istaknite područja u vašem unutarnjem i vanjskom životu kojima je potrebna pažnja kako bi se pronašla ravnoteža. Kako saznati sretan broj za vaš životni put? Izračunajte broj svog životnog puta. U osnovi, svaki broj na datumu rođenja zbrajate dok se ne postigne jednoznamenkasti znak. Metoda je međutim vrlo specifična. Kao primjer upotrijebit ćemo rođendan 17. prosinca 1986. Smanjite mjesec, dan i godinu na jednoznamenkaste znamenke. Uobičajeno je da neki brojevi uzimaju višestruka smanjenja. U takvim slučajevima ponavljajte istu tehniku ​​dok se ne postigne jednoznamenkasti ili glavni broj. Ovako: mjesec: 12 = 1 + 2 = 3, dan: 17 = 1 + 7 = 8, godina: 1986 = 1 + 9 + 8 + 6 = 24 = 2 + 4 = 6. Zatim uzmite rezultirajuće tri jednoznamenkaste ili glavne brojeve i dodajte ih: 3 + 8 + 6 = 17 = 1+ 7 = 8. Tako smo, u slučaju 17. prosinca 1986., dobili broj 8 životnog puta.

Račun za bilo koji glavni broj pomoći će vam u tome kako saznati sretan broj. Brojevi 11, 22 i 33, koji sadrže mnoštvo postavljenih značenja – često od velike svrhe i snage – smatraju se glavnim brojevima. Pri izračunavanju u numerologiji, općenito je pravilo da se mjesec studeni (11. ), kao i 11. i 22. dan bilo kojeg mjeseca, smanje na 2, 2, odnosno 4. Međutim, u slučaju brojeva Životne staze i Rođendana napravljena je iznimka. Na primjer, ako je gornji primjer umjesto toga 17. studenog 1986., naše početno smanjenje rezultiralo bi: 11 + 8 + 6 = 25 = 2 + 5 = 7 dajući broj Životnog puta 7. Imajte na umu da datume ne zbrajamo u jednom mahu, tj. 1 + 2 + 1 + 7 + 1 + 9 + 8 + 6. Umjesto toga, mjesec, dan i godina prvo se sami smanjuju, a zatim zbrajaju. Ovo je simbolično i povezano je s periodičnim ciklusima, koji vaš život dijele na tri dijela rasta, tematskog značenja i izazova.

Kako saznati sretan broj temeljen na vašoj osobnosti

Naučite kako komunicirate sa svijetom i kako saznati sretan broj koji se temelji na vašoj osobnosti. Ako nam samoglasnici govore što je najistinitije o našoj nutrini, možda nam suglasnici govore što se vidi izvana. U studiju numerologije to se drži istinom. Nečiji osobni broj otkriva one dijelove sebe koje je najlakše pokazati drugima. Artikulira kako kroz svoje vanjsko ponašanje filtrirati ljude i iskustva koja želite od života. Ovaj broj nadilazi vašu vlastitu agenciju i objašnjava ono što drugi primijete o vama u kratkom susretu. Pokazuje glavne osobine ličnosti koje se uočavaju s malo napora od strane onih oko vas. Izračunajte svoj osobni broj koristeći suglasnike vašeg punog imena i naučite kako saznati sretan broj. Slijedite isti obrazac kao i gore koristeći samo suglasnike da biste odredili svoj broj. Vraćajući se ROBERTU NESTI MARLEY dobivamo slova R, B, R, T, N, S, T, M, R, L, Y. Imajte na umu da u ovom slučaju Y računamo kao suglasnik, a ne kao samoglasnik. Unutar numerologije Y se uvijek smatra suglasnikom ako se nalazi uz samoglasnik s kojim tvori isti slog. Tako je i u ovom primjeru, gdje funkcionira tako da proizvodi “ee” zvuk: R + B + R + T = 9 + 2 + 9 + 2 = 22 = 2 + 2 = 4, N + S + T = 5 + 1 + 2 = 8, M + R + L + Y = 4 + 9 + 3 + 7 = 23 = 2 + 3 = 5, 4 + 8 + 5 = 17 = 1 + 7 = 8.

         
Ocjena: 4.5 / 5 (380 ocjena)