Gemini tarot – kontakt, broj telefona, tarot majstori

Gemini tarot - kontakt, broj telefona, tarot majstori

Gemini tarot – što je tarot

Gemini tarot je pojam koji se koristi za set dugih, igraćih karte koje se dugi niz godina koristi u europskim zemljama za proricanje sudbine i davanja odgovora na sva pitanja koje čovjek ima. Svatko od nas kma sigurno barem par stvari na koje biste voljeli saznati odgovor ili istinu, a u tome svemu vam može itekako puno pomoći tarot majstor. Zahvaljujući internetu i razvoju tehnologije, sada nikada lakše i brže možete pronaći kontaktni broj na kojem možete dobiti tarot majstora koji će vam pomoći da saznate što vas sve očekuje u nadolazećim godinama pred vama. Oni će vam napraviti gemini tarot čitanje te vam dati odgovor na svako vaše pitanje iz svih polja života, bez obzira da li se to radilo o ljubavi, zdravlju, novcu ili poslu, oni će vam više nego rado pomoći u tome svemu! U nastavku ćemo vam reći više ovoj temi i kako tarot zapravo funkcionira.

Gemini tarot – otvaranje tarot karti

Gemini tarot karte se sastoje od 78 karti koje su zatim podijeljene u tri kategorije, a to su vam mala i velika arkana te set dvorskih karata. Mala arkana i dvorske karte se koriste više kao karte za igranje nego kao karte za gatanja, te se stoga jedino velika arkana koristi za proricanje sudbine. Velika arkana ima 22 karte, te svaka karta ima na sebi crtež nego lika ili pojave te je označena sa rimskim brojem. Špil započinje s kartom Lude koja nosi broj 0 kao i broj 22, tr je razlog dvostrukom broju zato što se u ovom špilu prikazuje život Lude i svr faze života koje on prolazi. On je početak i kraj. A zadnja karta je Svijet koja je označena s brojem 21. Svaka karta u gemini tarot špilu ima više značenja, i to negativna i pozitivna, te se karte uvijek nadovezuju uz druge karte koje dolaze prije i poslije nje.

Gemini tarot – profesionalno čitanje karti

Danas na internetu možete pronaći razne web stranice koje vam nude uslugu otvaranje gemini tarot karti te otkrivanje što vas sve očekuje u budućnosti i kako će se neke stvari odviti na kraju. Možete birati između mnogobrojnih tarot majstora koji svi imaju puno znanja i iskustava te ćr vam više nego rado pomoći da saznate odgovor na sva svoja pitanja. Više ne morate se pitati kako će neke stvari završiti jer sada možete to unaprijed saznati! Već kroz jedan poziv možete dobiti na sva svoja pitanja koja imate na umu! Gemini tarot majstori su vam dostupni tokom cijeli tjedan te ih možete nazvati u bilo koje doba dana ili noći, kada god vama to paše i imate slobodnog vremena! Nema potrebe da vaša pitanja ostanu neodgovorena i da vas i dalje muče razne brige jer sada ih se možete riješiti uz pomoć tarot majstora koji će vam donijeti unutarnji mir.

         
Ocjena: 4.9 / 5 (296 ocjena)