Facade tarot – kontakt, broj telefona, tarot majstori

Facade tarot - kontakt, broj telefona, tarot majstori

Facade tarot – što je tarot

Priznali lli to ili ne, ali sve nas zanima što će nam se dalje dogoditi u životu te bismo ujedno voljeli znati odgovore na poneka neka naša pitanja koja nam zaokupljaju um. Sada možete napokon saznati više o vašoj budućnosti te dobiti odgovor na svako vaše pitanje uz pomoć tarot majstora koji će vam otvoriti facade tarot karte i dati vam odgovor koji tražite. Preko interneta možete pronaći razne web stranice gdje vam nude uslugu čitanja facade tarot karata 0 do 24 sata, te ih možete nazvati kasa god to vama paše i imate slobodnog vremena. U potpunom miru i diskreciji možete doći do odgovora i saznati sve što vas je ikada zanimalo. Tarot majstori su vrhunski stručnjaci u tarotu i otvaranju tarot karti, te imaju mnogo znanja, vještina i iskustva, te se stoga možete pouzdati u njih da će vam oni dati prave i precizne odgovore na vaša pitanja.

Facade tarot – korištenje tarot karti

Facade tarot je pojam koji se koristi za set izduženih igraćih karata koji se već dugi niz stoljeća upotrebljava za potrebe proricanja budućnosti i davanjem odgovara na pitanja. One se koriste u mnogobrojnim europskim zemljama, pa tako i kod nas. Facade tarot karte se dijele na tri kupa, a to su vam dvorske karte, te mala i velika arkana. Dok se dvorske karte i mala arkana koriste kao igraće karte, velika arkana se koristi za proricanje sudbine. Velika arkana ima 22 karte, te su one označene sa rimskim brojevima te poredak ide od 0 do 21. Prva karta nosi dvostruki broj 0/22 te je na njoj nacrtana Luda, a razlog zbog čega ima dva broja je zato što se kroz veliku arkana prikazuje život Lude, te stoga ta karta označava rođenje i smrt odnosno početak i kraj. A zadnja karta je Svijet sa brojem 22. Karte se na razne načine mogu otvoriti i posložiti, te svaka zemlja ima svoj način otvaranja karata, kao primjerice kod keltskog naroda su se tarot karte otvarale u obliku keltskog križa.

Facade tarot – čitanje tarot karti

Čitanje facade tarot karte je sada moguće preko interneta, gdje možete pronaći razne web stranice preko kojih vam se nudi usluga uživo profesionalnog otvaranja i čitanja tarot karti! Ondje ćete moći pronaći razne facade tarot majstore s dugogodišnjim iskustvom u tarotu koji će vam moći pomoći da napokon dobijete odgovore na sva vaša goruća pitanja te da ujedno otkrijete što vas sve očekuje u bliskoj i dalekoj budućnosti! Imati ćete punu diskreciju i mir prilikom razgovora sa tarot majstorom te možete biti sigurni u to da nitko ne bude prisluškivao vaše razgovore. Sada možete saznati sve što vas je ikada zanimalo iz svih polja života, kao što su posao, novac, obitelj, zdravlje ili ljubav. Ujedno, možete ih pitati bilo što vezano uz vašu budućnost, sadašnjost pa čak i prošlost! Nemojte više dalje čekati, nazovite već danas jednog od mnogih tarot majstora koje možete pronaći na internetu te saznajte što vas sve očekuje!

         
Ocjena: 4.8 / 5 (485 ocjena)